Xavi Moreno - Animació & Espectacles

Animacions

Màgic Tric

Espectacle 'Màgic Tric'

Es tracta d’un espectacle que combina la comicitat i l’humor dels pallassos amb l’espectacularitat i la fascinació dels trucs de màgia. A més, cadascú dels participants s’enduu un regal a casa en forma de globus (només particulars).

 

Forquilla, Ganivet i Termi

Espectacle 'Forquilla, Ganivet i Termi'

Es tracta d’un espectacle entranyable de dos pallassos que faran la delícia dels més petits i, evidentment, arrencaran un ampli somriure als més grans.

 

Cangur infantil (monitoratge)

Es tracta de dues persones que no només s’encarregaran de vigilar els més petits sinó que els faran jugar a tot tipus de jocs tradicionals i danses perquè s’ho passin d’allò més bé.Inflables i altres instal·lacions

Disposem d'inflables de totes les mides i amb infinitat de possibilitats lúdiques.

A més a més, braus mecànics, canons d'espuma, rocòdroms, ludoteques mòbils, jocs gegants, ...

 Personatges

Sorprèn i porta la il·lusió als més petits amb personatges entranyables.

 

Globoflexia

Globoflexia

Especialment dirigit a events amb grans afluències de públic (fires, inauguracions, centres comercials...) o per fer més agradable l'espera als més petits (atraccions, inflables...).

 

Maquillatge

Altres animacions

Això no acaba aquí... A més a més, estem en contacte amb altres mags, titellaires, maquilladors infantils, grups d'animació, ...

No dubtis en demanar pressupost personalitzat.Farem realitat la teva proposta!

 

Més informació

Si desitges més informació (disponibilitat, preus...) envia un correu electrònic a xavi@xavimoreno.es o entra a l'apartat de Contacte i omple el formulari de contacte.